Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0486 70 46 68
014 75 33 74

Gesloten op  13-12


Beste klanten , 


Vanaf januari starten wij met kookworkshops / kinderfeestjes / en kinderworkshops 

Verder kunnen jullie bij ons nog terecht voor feestjes en traiteur 

Velen onder jullie weten al dat de aangepaste openingsuren het gevolg zijn van ernstige gezondheidsproblemen die we in het voorjaar en in de zomer hebben meegemaakt. Met spijt in ons hart melden wij u dat eethuis 't schuurke op  31 december 2018 zal sluiten . Cadeaubonnen kunnen tot 16 december 2018 opgebruikt worden, graag steeds reserveren ! 


Inge & Eric

Over ons

Inge & Eric heten u van harte welkom in Eethuis ’t Schuurke , gebouwd voor 1900 , verbouwd in 2013.

Er was eens …een killig ouw Schuurke vol met hooi en stro, de nieuwe eigenaars zagen dit en dachten zo, we verbouwen jou tot een prachtig pand, nu ben je het mooiste schuurke van heel het land. Nadat je in april 2013 bent geboren, zijn er al heel wat mensen die hun hartje hebben verloren. Wil je mij is komen bewonderen, kom gerust eens binnen, kijk goed rond en laat je overdonderen. 

Voor de rest ga ik nog niet veel verklappen, alleen dat je hier zelfs kan feesten, lekker smullen & happen. Ben je tevreden en heb je nog tijd om effe te blijven, dan mag je nog iets leuk in mijn gastenboek schrijven. Is het dan toch tijd om mij te verlaten, doe mij dan een plezier door hier met anderen over te praten….. ’tSchuurke.

Meer informatie over ons


Onze prestaties
  • tweede plaats bij de uitreiking van de "Vlaamse Horeca-Awards"

  • derde plaats bij het "Kooktalent Van Vlaanderen" met onze Zwarte Woudtaart

  • vierde plaats met ons concept "Boer & Boerin" ... klaar voor de toekomst