Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0486 70 46 68
014 75 33 74

Eethuis 't SCHUURKE

Op 28/11/2016 behaalde eethuis 't Schuurke een mooie tweede plaats bij de uitreiking van de "Vlaamse Horeca-Awards". En op 27/02/2017 behaalden we een zeer mooie derde plaats bij het "Kooktalent Van Vlaanderen" met onze Zwarte Woudtaart, en een sterke vierde plaats met ons concept "Boer & Boerin" ... klaar voor de toekomst: VAN HARTE WELKOM!

Inge & Eric heten u persoonlijk hartelijk welkom in Eethuis ’t Schuurke, gebouwd voor 1900 en verbouwd in 2013: er was eens een killig oud Schuurke, vol met hooi en stro.  De nieuwe eigenaars zagen dit en dachten zo: we verbouwen jou tot een prachtig pand, nu ben je het mooiste schuurke van het hele land. Nadat je in april 2013 bent geboren, zijn er al heel wat mensen die hier hun hartje hebben verloren. Wil je mij eens komen bewonderen, kom gerust eens binnen, kijk goed rond en laat je overdonderen. 

Voor de rest ga ik nog niet veel verklappen, alleen dat je hier zelfs kan feesten, lekker smullen & happen. Ben je tevreden en heb je nog tijd om even te blijven, dan mag je nog iets leuk in mijn gastenboek schrijven. Is het dan toch tijd om mij te verlaten, doe mij dan een plezier door hier met anderen over te praten ... 

Heeft u heimwee naar het decor van uw grootmoeders huis en naar de overheerlijke boerengerechten die bereid werden op de Leuvense stoof?  Verlangt u opnieuw naar de gezellige sfeer, wanneer iedereen rond de tafel gezellig een kopje koffie dronk? Kom dan naar eethuis 't Schuurke en herbeleef deze culinaire momenten. Om de sfeer van vroeger terug op te roepen, hebben wij gekozen voor een authentiek ouderwets decor. Zo treft u bij ons een Leuvense stoof, oude koffiemolens en origineel serviesgoed aan om lekker ouderwets te genieten van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, inclusief koffie of thee!

Onze missie en waarden

  • ECHT OUD-VLAAMS

  • LEKKER & GEZOND

  • PUUR & TRADITIE